Verdonce bags

Redueix l’ús de plàstics amb les bosses Verdonce

Noies, anar a comprar el pa, llegums, la fruita o la verdura no podria ser més sostenible amb lesbosses Verdonce,ajudant-nos a no utilizar bosses de plàstic i comprar de manera zero waste.

 

Sabem que no utilitzar bosses de plàstic és essencial per ajudar el medi ambient i reduir el canvi climàtic. Si fem servir bosses reutilitzables com les Verdonce, estarem contribuint en la millora del medi ambient!

Les bosses Verdonce estan fetes amb materials naturals com el cotó, el lli o el jute, un material molt ecològic i sostenible per la poca quantitat d’aigua, fertilitzants i plaguicides que necessita. Els aliments també es conserven millor gràcies a les seves propietats transpirables.

 

A més a més estan fetes a mà a Espanya, amb una total garantia de condicions de treball dignes i justes. Naturals, ecològiques, ètiques i de proximitat, Guai oi?

 

Les bosses les podràs reutilitzar tantes vegades com vulguis, ja que són super resistents,, i quan ja no es puguin utilitzar més, són completament compostables i biodegradables. Ens encanta!

Behind Verdonce

Darrere de Verdonce trobem a l’emprenedora Mónica Garcia juntament amb el seu marit. La idea sorgeix de la inquietud i curiositat de la Mónica per la sostenibilitat, el consum conscient i slow, el moviment zero waste, etc.

Després de no trobar bosses reutilitzables amb materials naturals, va decidir investigar i crear les seves pròpies bosses de jute. 

 

Al cap de poc temps, quan anava a les botigues, tothom li preguntava on podia comprar les bosses, així que va decidir posar fil a l’agulla i començar a crear les bosses Verdonce.

 

Sabies que el nom Verdonce sorgeix d’unir Green (Verd), el cognom de la familia, i once el número de porta on viu la familia? Verd-Once

Verdonce sustainable packaging

Les bosses es poden comprar online a la seva pàgina web. 

A més a més tots els pedidos també són lliures de plàstic!

S’utilitzen caixes i sobres de cartó reciclat i cinta adhesiva de paper craft. Ah! I encara per reduir més el seu impacte, sempre que poden porten els paquets Verdonce a la missatgeria en bicicleta!

 

www.verdonce.com

@verdonce_bags

 

T’animes a sumar-te a una compra plastic free i sostenible amb Verdone?

Carla Amat

Imatges i agraïments: Mónica García, Verdonce
No hi ha comentaris

Desa un comentari