Regals Nadal marques sostenibles

5 idees de regals de Nadal de marques sostenibles

No saps què regalar aquest Nadal? O no saps què demanar? Doncs et proposem 5 regals de Nadal de marques sostenibles que t’encantaran…

i al medi ambient també!

regals-nadal-marques-sostenibles-blog-hydest-magazine
Bolso HER Sur Sac Barcelona. Realitzat amb PLA un material biodegradable i vegetal.

Però abans de comprar res,  ens hem de preguntar si realment ho necessitem, o si la persona a qui li regalarem ho farà servir, ho necessita o li agradarà. D’aquesta manera, ens assegurem que res es quedi en un calaix o a l’armari oblidat. Et recomanem llegir el post Guia per un Nadal Sostenible on trobaràs els passos per un Nadal més sostenible.

5 idees de regals de Nadal de marques sostenibles

Ara si, aquí tens 5 idees de regals de Nadal de marques sostenibles (molt, molt guais) per aquestes festes: 

Sneakers Veja

 

Unes sabates són un clàssic al Nadal, però aquestes bambes franceses moníssimes, no són gents clàssiques! Oh là là! Estan fetes amb materials sostenibles com el cotó orgànic, goma natural (en defensa dels boscos de l’Amazones) o materials reciclats. I sobretot, estan realitzades de forma ètica i seguint un procés totalment transparent.

També trobaràs opcions veganes. A la web de Veja trobaràs tota la informació i models, tant de noia com per noi. Encertaràs segur! Preu: De 100€ a 165€, segons model. 

regalos-marcas-sostenibles-zapatillas-veja-eco-hydest
Our classic favorites! V-10 Leather extra white black by Veja
Veja sneakers. We love it!

Motxilla ONE OAK

 

Les motxilles de la marca espanyola ONE OAK estan realitzades amb polièster reciclat (procedent d’ampolles de plàstic), suro natural de producció cíclica i fusta de noguer, certificada FSC. A més a més, per la compra d’una o motxilla ONE OAK, es plantarà un arbre (amb el teu nom o el nom de qui tu escullis!), compensant 17 vegades l’impacte ambiental de la fabricació i el transport de la teva motxilla. A la motxilla també hi pots gravar el nom. Un regal molt especial oi? Preu: De 65€ a 70€, segons model.

regalo-sostenible-mochila-one-oak-hydest
Mochila Square Forest by One Oak
regalos-navidad-marcas-sostenibles-mochila-one-oak-hydest
Mochila Square Ash by One Oak

1 motxilla ONE OAK = 1 arbre plantat

S’well Bottle

 

Una ampolla reutilitzable, BPA free, funcional, de qualitat i stylish? Doncs aquesta és la S’well Bottle. Els seus dissenys t’encantaran! A més a més, l’empresa col·labora en associacions benèfiques. Regala no fer servir mai més ampolles de plàstic, d’una manera molt fashion. Preu: De 25 a 45$, segons model.

ideas-regalos-sostenibles-botella-reutilizable-hydest
S'well bottle Watercolor Lilies by @elanaloo
botella-reutilizable-eco-hydest
S'well Bottle by S'well

Say no to plastic bottles

Col·lecció yoga Thinking Mu by Xuan Lan

 

Si ets una yoga girl o has de fer un regal a una yogi, aquesta col·lecció de yoga dissenyada a Barcelona, és ideal. Està feta amb materials orgànics com el cotó orgànic (GOTS) o la llana orgànica, que garanteix la protecció del benestar animal, i amb garantia Fairtrade. Preu: De 34’90€ a 89’90€, segons peça.

regalos-marcas-sostenibles-yoga-hydest
Calentadores yoga Xuan Lan by TM
ideas-regalos-sostenibles-yoga-hydest-magazine
Yoga Collection Xuan Lan by TM. Ommm...
bolso-sotenible-sur-sac-bcn-hydest-magazine
Bolso Valentina Mini Combo by Sur Sac Barcelona. So cute!
bolso-sostenble-sur-sac-bcn-hydest-magazine
Bolso Valentina Mini make-up by Sur Sac Barcelona

Bolso Sur Sac Barcelona

 

Si busques un bolso molt especial i de proximitat, els bolsos i ronyoneres Sur Sac estan fets per tu. Els bolsos Sur Sac estan dissenyats i fets de manera local a Barcelona. La filosofia de la marca és apostar per un concepte que reivindiqui la moda sostenible, un disseny atemporal i de qualitat.

I si busques un bolso plant-based el model HER, està realitzat amb impressora 3D i fet amb PLA un material biodegradable i vegetal. Guai oi? Preu: De 150€ a 365€, segons model.

bolso-sostenible-vegetal-sur-sac-bcn-hydest
Bolso HER 3D by Sur Sac, realizado con PLA un material de origen vegetal y biodegradable.

Realitzar un consum responsable i apostar per marques sostenibles i de proximitat, és un gran pas en el camí cap a un món més sostenible. Esperem que aquestes idees t’hagin inspirat i ajudat. I que aquests regals conquistin a més cors verds!

 

Merry eco-Xmas!

hydest

by Carla

No hi ha comentaris

Desa un comentari