Recomanació youtuber: Cornelia Grimsmo

Positive vibes amb la Cornelia

#GirlsLikeYou

Aquesta setmana, farem una petita recomanació d’una youtuber i emprenedora noruega molt inspiradora, la Cornelia Grimsmo.

La Cornelia és youtuber i també la creadora de les agendes i podcast brain dump. Tant al seu canal com a brain dump. ens parla dels seus pensaments sobre creixement personal, motivació, pensament positiu, llei de l’atracció, autoestima, objectius i somnis, relacions, vida vegana, etc. Sempre amb la intenció de llançar un missatge positiu d’una manera natural i propera.

youtuber-recomendation-cornelia-grimsmo-hydest-magazine
Cornelia Grimsmo vlog "When you don't know what to do"

La Cornelia va començar penjant alguns vídeos de lifestyle a Youtube, i al cap d’un temps, va veure que era una manera d’expressar els seus pensaments. Així que va decidir crear el seu canal de Youtube, on transmetre aquests pensaments positius, motivació, consells, reflexions, estil de vida vegà, beauty tips, llei de l’atracció, com crear vision boards, etc. La Cornelia viu a Noruega, però també ha viscut a Los Angeles.

 

També ha escrit l’ebook “How to build your inner home”, on hi evoca els seus pensaments i el que ha après, per crear la teva dream life des de l’interior.

youtuber-recomendacion-cornelia-grimsmo-hydest-magazine
Cornelia Grimsmo @corneliagrimsmo

Després d’uns anys realitzant vlogs a Youtube, la Cornelia ha creat les agendes brain dump. journals. Agendes, llibretes, calendaris i un podcast brain dump. with Cornelia, amb la intenció d’ajudar-te a estructurar, motivar i ser positiva, per ajudar-te a aconseguir els teus objectius i la teva dream life, i en definitiva, ser més feliç. Les agendes estan dividides per mesos. Cada mes té una intenció, amb tot de requadres per omplir, to do lists, frases i quotes motivadores, i molt més! A més a més, el seu podcast és molt proper i t’ajudarà a seguir motivada i recolzada. 

youtuber-recomendation-cornelia-grimsmo-brain-dump-hydest-magazine
brain dump. journals by Cornelia Grimsmo
podcast-recomendation-braindump-with-cornelia-hydest-magazine
Podcast brain dump. with Cornelia

Be kind – Cornelia Grimsmo

Un exemple d’una noia que creu en ella mateixa i que transmet als altres un missatge positiu.

 

Si creus que necessites motivació, positive vibes, organització, tips i consells, seguir la Cornelia Grimsmo és una gran inspiració!

No hi ha comentaris

Desa un comentari