Què és el Barre?

El workout que triomfa a Austràlia. La fusió de ballet, ioga i Pilates

El Barre és un entrenament que fusiona el condicionament a la barra del ballet, el ioga i el Pilates. S’utilitza la barra de ballet clàssic d’aquí el seu nom barre en anglès. El barre es basa en l’entrenament funcional i uneix la precisió i estabilitat del Pilates, el flow i la flexibiltat del ioga, i la força, moviment i energia del ballet. 

classes barre

A les classes de barre enfortim i tonifiquem els principals grups musculars del cos: braços i tronc superior, cuixes i cames, glutis i core. És un entrenament molt complet on també treballem la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri, la postura i consciència corporal i la resistència, ja que és molt dinàmic. Tot i que hi ha diferents modalitats i estils, és un exercici de baix impacte que es realitza descalç, i en el que, a part de la barra, normalment s’utilitza material com un mat de ioga, peses lleugeres, una pilota i un bloc. Per cert, des de casa pots fer servir una cadira com a barra.

 

Et sentiràs més forta, més tonificada, més flexible, àgil i amb major consciència i control del teu cos. En definitiva et sentiràs millor. 

 

A més a més, a les classes de barre t’ho passes bé, t’ajuden a combatre l’estrès, a connectar amb tu mateixa i a relaxar-te. El barre és genial!

 

Per fer barre no es necessita cap experiència prèvia de ballet, ioga, etc. Només ganes de moure el cos, passar-ho bé i cuidar-se. El barre s’adapta a tots els nivells, oferint diferents variacions dels exercicis. També s’adapta a cada persona oferint modificacions en cas de tenir alguna molèstia o dificultat. També és apte per a embarassades i new mums, a les quals se’ls modifica alguns exercicis perquè els puguin fer còmodament i de forma segura. El Barre és per everyBODY.

 

El barre és un workout que triomfa a països com Austràlia, Estats Units o Alemanya, i a poc a poc va arribant a casa nostra. I és que el Barre té una cosa especial que t’enamora. Per mi el barre et permet disfrutar de moure el teu cos d’una manera màgica i única. Et fa sentir bé en tots els sentits.

 

Et convido a venir a gaudir de les nostres classes de Barre a Igualada!

Carla Amat

No hi ha comentaris

Desa un comentari