Passos per preparar un nou any

Com preparar un nou any per complir els nostres objectius

Comença un nou any, 365 (aquest any 366) noves oportunitats per fer els nostres somnis realitat. Moltes vegades, volem aconseguir objectius, somnis, il·lusions, però no sabem com començar i acaben passant els dies i no avancem. Doncs ha arribat el moment, de posar fil a l’agulla i començar a planificar i preparar un nou any per complir els nostres objectius i viure la nostra Dream Life! Un altre bon moment per fer-ho és quan comencem una nova etapa: el nostre aniversari, inici del curs/feina, nova feina, canvis importants, o quan sentim que necessitem un canvi.

 

Perquè tot és possible, per tot es pot treballar i depèn de nosaltres que ens hi posem! Som-hi?

pasos-para-preparar-un-nuevo-ano-hydest-magazine
Agenda de braindump.no

Aquests són els passos per preparar un nou any per complir els

nostres objectius:

1. Review últim any

Primer de tot, farem un anàlisi, una review, d’aquest últim any. Farem un llistat de les següents coses:

 

– Coses bones i per les quals estàs agraïda.

– Coses dolentes o coses que no volem que no es repeteixin: (experiències, sensacions, sentiments, patrons negatius, etc.). Les escriurem i les apartarem per fer lloc a les coses noves i bones. 

– Coses que hem après: Les coses que hem après tant de les coses bones, com de les coses dolentes.

 

Ara que ja hem fet aquest anàlisi, podem passar a definir els objectius i desitjos per aquest nou any!

2. Escriure els objectius del nou any

(New year Goals) Ara toca concentrar-nos, i escriure o fer un llistat (el més concret i específic possible), del que volem per aquest nou any (com una bucket list). Pots tenir en compte aspectes personals, relacions, experiències, feina/estudis, estil de vida, etc. El simple fet d’escriure o manifestar els nostres objectius, propòsits o desitjos, és un gran pas per començar a fer els nostres somnis realitat. No et tallis i no tinguis vergonya, escriu el que realment sentis!

 

Per cert, què et sembla si hi afegeixes algún propòsit sostenible per ajudar el medi ambient? Com començar a vestir sostenible o incorporar alguns hàbits sostenibles en el nostre dia a dia. Aquí tens algunes idees de propòsits sostenibles!

Propòsits sostenibles:

 

– No utilitzar ampolles de plàstic: beure aigua de l’aixeta filtrada i dur sempre la nostra ampolla reutilitzable. 

– Comprar a granel:  amb les nostres pròpies bosses o pots. I reciclar bé els residus que no hàgim poguem evitar.

– Comprar de proximitat, de temporada i sostenible.

– Menjar menys carn i més veggies. Millor pel planeta, pels animals i per la nostra salut. 

– Anar més a peu, en bicicleta i en transport públic i menys amb cotxe. 

– Escollir roba de proximitat i de marques sostenibles. 

– Anar a recollir residus (plàstics, llaunes, bosses, etc.) de la natura: boscos, muntanya, platges…

3. Top 3 objectius

De tots aquests objectius, escollirem els nostres 3 objectius més importants (top 3 goals), i escriurem les coses (passos i accions) que podem fer perquè es compleixin. Si t’animes, també ho pots fer amb la resta d’objectius.

4. Crear un vision board

A continuació, amb tot aquest llistat tan bonic de somnis, il·lusions, objectius, propòsits, desitjos… crearem un vision board. Un vision board és un panell d’inspiració, on amb imatges, plasmarem els nostres somnis. Ens ajudarà a definir els nostres objectius perquè ho visualitzarem amb imatges. És molt inspirador!

 

Va molt bé crear un tablero a Pinterest, on vagis guardant totes les imatges que t’inspirin o t’agradin (lifestyle, moods, frases, experiències, etc.). També pots utilitzarr imatges d’Instagram o d’altres llocs, i també pots barrejar-hi fotos teves, amb aquelles sensacions, experiències que t’han fet sentir bé i vols per aquest nou any.

 

Per tenir una guia, pots tenir en compte aquests

4 aspectes: Personal/jo, feina/estudis, relacions i experiències/estil de vida.

El vision board el pots crear en paper o digital amb eines com Canvas, PowerPoint, Keynot,

programes Adobe… 

crear-un-vision-board-hydest-magazine

5. Frase del nou any

Per acabar, escriu una frase, una quote, o una afirmació (Exemples: Ara és el moment, L’únic impossible és allò que no intentes, Everythins is Figureoutable – Marie Forleo, etc.), que defineixi la intenció d’aquest nou any. Cada vegada que necessitis una mica de motivació o energia, llegeix-la. Així, segur que no perdem la motivació!

6. Començar!

Ara que ja ho tenim tot a punt, és moment de treballar per allò que volem aconseguir i fer-ho realitat. És moment de prendre mesures i fer accions per assolir els nostres objectius i desitjos. Aquí necessitarem força de voluntat. Pot ajudar molt tenir una agenda, llibreta, calendari, etc, per anar anotant i planificant les petites accions i objectius que faran que complim els grans objectius.

 

Cada mes, cada setmana o quan creguis que ho necessites, fes una lectura del llistat d’objectius i mira el vision board. Fes una mica d’anàlisi del que has fet, del que no, del que has de treballar, etc. És una gran font d’energia i motivació per continuar treballant per allò que tant desitgem. Ah, i veuràs que poc a poc es va fent realitat…

dream-hydest-magazine

Per més inspiració, aquí tens 3 canals de Youtube de noies súper inspiradores sobre positive thinking, complir objectius, dream life, organització, motivació, creixement personal, autoestima, emprenedoria, i moltes coses més! …Que segur que t’encantaran i inspiraran: Cornelia Grimsmo, Lavendaire i Marie Forleo (més emprenedoria). 

Et desitgem que tinguis un molt bon any nou, on tots els teus somnis i il·lusions es facin realitat. Segur que seguint aquests passos per preparar un nou any, ho aconseguiràs! Inspira’t, deixa’t anar, somia, marca objectius i fes-los realitat! 

hydest

by Carla

No hi ha comentaris

Desa un comentari