NOW_THEN ecoswimwear

Bikinis que protegeixen l’oceà

LOVE MOTHER OCEAN.
MOTHER OCEAN LOVES YOU.

Si encara estàs aprofitant les últimes setmanes d’estiu, per gaudir del sol, la platja i el bon temps, i necessites un banyador o bikini, NOW_THEN és una marca espanyola de bikinis sostenibles, que no et pots perdre.

 

NOW_THEN crea peces de bany eco-friendly, d’alta qualitat. Inspirades amb l’oceà i un imaginari aventurer, com l’emoció de bussejar, fer surf o escapar a una illa per descobrir. 

Amb cada banyador, s’aconsegueix reciclar fins a 300g de deixalles marines, es redueix el consum de matèria prima i es contribueix a la neteja i protecció de l’oceà.

 

A més a més, els seus teixits tenen el certificat Oekotex100, que garanteix que estan lliures de tòxics i substàncies nocives per la salut.

Els seus bikinis i banyadors estan fets amb ECONYL. Un teixit elaborat a partir del reciclatge de xarxes de pesca i altres deixalles rescatades del mar i oceans.

 

Les xarxes abandonades i els plàstics, són els principals contaminants del mar i posen en perill la vida marina. 

NOW_THEN també realitza una col·lecció oceanwear de neoprè, per a noies que practiquen busseig, surf o esports aquàtics. El seu neoprè eco-friendly està fet amb mineral calcari (en comptes de petroli), un material més respectuós amb el medi ambient. 

Les peces són elaborades de manera responsable, col·laborant amb empreses locals, primament la qualitat i l’ètica.

Ecoswimwear que farà despertar el teu esperit més aventurer alhora de col·laborar a protegir el mar i l’oceà.

img-ppal-now-then-hydest
Imatges: ©NOW_THEN Label
Agraïments: Andrea Salinas – Creative Director & Founder NOW_THEN

Carla Amat

No hi ha comentaris

Desa un comentari