Nosaltres

Hydest studio

Estudi de Barre i experiències conscients

 

Hydest studio és un estudi itinerant de Barre i experiències conscients creat per Carla Amat. Oferim classes de Barre, una fusió de Pilates, Ioga i Ballet, i organitzem activitats i esdeveniments saludables i sostenibles pel benestar personal. Combinant el Barre i altres activitats de moviment conscient. Com un matí de Barre & brunch, tallers i xerrades de cuina saludable, una tarda de Ioga a l’aire lliure, entre d’altres. 

 

La nostra missió és fer que les persones s’enamorin i animin a moure el seu cos i cuidar-se, a través del Barre i les experiències conscients. De manera que millorin el seu benestar, sentint-se benvingudes, recolzades, segures i s’ho passin bé! Al mateix temps volem contribuir a cuidar del nostre entorn i del planeta, dissenyant les nostres activitats i esdeveniments de forma més sostenible i responsable.

 

Oferim els nostres serveis principalment a Igualada, comarca de l’Anoia i voltants, però al ser itinerant ens podem desplaçar arreu.

Carla Amat

 

Hola! Soc la Carla Amat, professora de Barre i la creadora de Hydest studio.

 

Hydest studio va néixer de la meva passió pel benestar personal, la sostenibilitat i el moviment.

 

A través del Barre i les experiències conscients m’agradaria animar a les persones a cuidar-se i moure el seu cos. Fent que se sentin benvingudes, recolzades, segures i s’ho passin bé. També contribuir i animar a les persones a cuidar del nostre entorn i del planeta, creant activitats i esdeveniments sostenibles i conscients. Penso que benestar i sostenibilitat han d’anar de la mà, perquè per a una vida saludable, cal també un planeta saludable.

 

Tot i que pot semblar estrany, vaig estudiar disseny de moda i organització d’esdeveniments de moda. Però a poc a poc vaig anar descobrint el que més m’agradava. La idea de Hydest va començar com un petit blog de moda, estil de vida sostenible i benestar. Més tard, van arribar les primeres activitats i esdeveniments. Paral·lelament vaig descobrir la màgia del Barre, i després de temps practicant-ne, vaig decidir formar-me com a professora a l’estudi Australià Barre body. I finalment, aquest projecte es va transformar en Hydest studio.

 

La paraula Hydest representa una actitud, una força, una manera de fer, respectat i cuidant d’una mateixa, les persones i el planeta en el qual vivim. Representa la superheroïn@ dins teu.

 

M’encantarà compartit amb tot@s vosaltres l’energia Hydest!

 

Carla

Carla Amat Hydest studio
Amb el suport de Garantia Juvenil