Nosaltres

nosotras-hydest-magazine
Hydest

La superheroïna dins teu

 

Hydest representa una actitud, una força i una manera de fer, respectant i cuidant d’una mateixa, les persones i l’entorn en el qual vivim. Representa la superheroïna dins teu.

Hydest logo
Hydest studio

Activitats i experiències conscients per al teu benestar

 

A Hydest studio creem i organitzem activitats i experiències conscients, on cuidar del benestar personal, compartir moments i passar-ho bé, respectant el nostre entorn i el planeta. 

 

Des de classes de Ioga, Barre, meditació, tallers de cuina saludable, a un matí de relaxació a la natura, la nostra missió és crear activitats i esdeveniments conscients i sostenibles, per contribuir a cuidar del teu benestar i també el del planeta. Creant un ambient acollidor, positiu i proper, on t’hi sentis benvinguda, a gust i tu mateixa. I el més important… que faci brillar la superheroïna que hi ha dins teu!

Darrere de Hydest studio

 

Em presento, sóc la Carla Amat, la creadora de Hydest studio. La persona qui organitza les activitats i a qui trobareu darrere de cada mail i cada post.

Carla Amat Hydest studio

L’aventura de Hydest, va començar després de graduar-me en disseny de moda i organització d’esdeveniments, quan vaig descobrir la meva passió per l’estil de vida sostenible i el benestar personal. Així que vaig decidir crear un petit blog de moda i estil de vida sostenible, Hydest magazine. El qual escrivia després d’anar a treballar o a les estones lliures, amb la finalitat d’ajudar a altres persones, que també volien dur una vida més conscient.

 

“La paraula Hydest significa la superheroïna que totes tenim a dins. Fent les coses respectant i cuidant duna mateixa, les persones, el nostre entorn i el planeta.”

 

Al cap d’un temps i de seguir aprenent sobre la sostenibilitat i el benestar personal, vaig veure la necessitat de crear activitats on compartir tot això, amb altres noies i dones. Vaig començar a organitzar les primeres activitats i esdeveniments. I finalment, aquest petit blog, es va transformar en el nou Hydest studio.

 

Hydest studio es centra en la creació d’activitats i experiències conscients per al benestar personal, respectant el nostre entorn i el planeta. Entenent el benestar, com un balanç entre benestar físic, mental i emocional, el qual ens ajuda a tenir una vida equilibrada, saludable i a fer brillar la millor versió de nosaltres mateixes. I realitzant les activitats de forma conscient i sostenible, perquè per a una vida saludable i feliç, cal també un planeta saludable.

 

He crescut en un petit poble de la comarca de l’Anoia. I Hydest studio, també sorgeix de l’experiència personal de veure una manca, sobretot en ciutats petites i pobles, d’activitats on cuidar del benestar personal, gaudir d’experiències diferents, passar-ho bé, conèixer gent nova, etc. És per això, que sobretot organitzem les activitats en petites ciutats i entorns rurals arreu de Catalunya, i especialment a la comarca de l’Anoia. 

 

Aquest camí i profunditzar en el benestar, m’ha portat a formar-me com a professora de Barre. Una fusió de Ballet, Ioga, Pilates i entrenament funcional, la qual em té enamorada des que vaig descobrir i que m’encantarà compartir amb totes vosaltres.

 

Espero que gaudim d’experiències conscients, boniques i màgiques juntes!

Hydest studio també està format per les persones que hi col·laboren, participen i el fan possible. A totes elles, Gràcies!

Hydest logo

Amb el suport de Garantia Juvenil