Nosaltres

Hydest studio

Activitats i experiències conscients per al teu benestar

 

Hydest studio és un estudi itinerant, on organitzem i creem activitats i experiències conscients per al benestar personal, respectant i cuidant el nostre entorn i el planeta.

 

Organitzem classes de Ioga, Barre, meditació, tallers de cuina saludable, matins de Ioga & brunch, experiències personalitzades… amb la missió de crear activitats i petits esdeveniments conscients i sostenibles, que contribueixin a cuidar del teu benestar i al mateix temps, el del planeta. Ens acompanyes?

Darrere de Hydest studio

 

Em presento, sóc la Carla Amat, la creadora de Hydest studio. La persona qui organitza les activitats i a qui trobareu darrere de cada mail i cada post.

Carla Amat Hydest studio

Sóc graduada en disseny de moda i formada en organització d’esdeveniments, però va ser en acabar d’estudiar, quan vaig descobrir la meva passió per l’estil de vida sostenible i el benestar personal. Aquí va començar l’aventura Hydest. Vaig crear un petit blog de moda i estil de vida sostenible, Hydest magazine. Més tard, després d’aprendre més sobre benestar personal i sostenibilitat, vaig veure la necessitat de compartir-ho amb altres noies i dones, i van arribar les primeres activitats Hydest. I finalment, aquest petit blog es va transformar en Hydest studio. Un estudi itinerant on creem activitats i experiències conscients per al benestar personal, respectant i cuidant el nostre entorn i el planeta.

 

La paraula Hydest significa la superheroïna dins teu. Representa una actitud, una força i una manera de fer, respectant i cuidant d’una mateixa, les persones i l’entorn en el qual vivim.”

 

Entenc el benestar personal com un balanç entre benestar físic, mental i emocional, que ens ajuda a tenir una vida equilibrada, feliç, saludable i a fer brillar la millor versió de nosaltres mateixes. Al mateix temps, penso que ha d’anar de la mà d’un equilibri i respecte cap a l’entorn i el planeta on vivim. Perquè per a una vida saludable i feliç, cal també un planeta saludable.

 

He crescut en un petit poble de la comarca de l’Anoia. I Hydest studio, també sorgeix de l’experiència personal de veure una manca, en ciutats petites i pobles, d’activitats on cuidar del benestar personal, gaudir d’experiències diferents, passar-ho bé, conèixer gent nova, etc. És per això, que sobretot organitzem les activitats en petites ciutats i entorns rurals arreu de Catalunya, especialment a la comarca de l’Anoia i voltants.

 

Aquest camí i profunditzar en el benestar, m’ha portat a formar-me com a professora de Barre. Una fusió de Ballet, Ioga i Pilates, la qual em té enamorada des que vaig descobrir, i que m’encantarà compartir amb totes vosaltres.

 

Espero que gaudim d’experiències conscients, boniques i màgiques juntes!

 

Hydest studio també està format per les persones que hi col·laboren, participen i el fan possible. A totes elles, Gràcies!

Amb el suport de Garantia Juvenil