Mou-te pel planeta

Amb la roba esportiva sostenible ActandBe

Fer esport i moure’ns ens fa sentir millor i té molts beneficis per nosaltres, tant a nivell físic, mental i emocional. Però ara, també ens podem moure pel planeta amb la roba de la marca esportiva sostenible ActandBe. Creada amb molt d’amor i carinyo per la Laura G. Arriaga des de un petit poble de Ciudad Real.

 

És la roba que hem utilitzat per gravar les classes de ioga online dels 15 dies de ioga a casa, i ens ha enamorat!

muevete-por-el-planeta-actandbe-hydest-magazine
Leggings Reciclados Nadia Verde Dark Forest

#ActcoolBegreen

La roba d’ActandBe és ideal tant si practiques esport a casa, a l’aire lliure o al gimnàs. Les seves peces et fan sentir bé, guapa, segura, còmoda i a més a més, estan realitzades de forma ètica, sostenible i local a Espanya.

muevete-por-el-planeta-actiandbe-ropa-deportiva-sostenible-hydest-magazine
Sudadera Billie Jean Melocotón de Algodón Orgánico

Les peces d’Actandbe estàn realitzades amb teixits sostenibles com el cotó orgànic, el bambú o el polièster reciclat. A més a més, són peces super combinables, comodíssimes i atemporals. Ah, i fetes perquè durin i durin. Totes les peces estàn realitzades de forma ètica i local aquí a Espanya. També els teixits i inclús les etiquetes i el packaging.

¿En veiem alguns looks?

look-deportivo-sostenible-actandb-e-hydest-magazine
Top Cruzado Lydia Crema Melocotón combinado con los leggings 7/8 Tirunesh Azul Greystone

Aquest look combina el top creuat de cotó orgànic Lydia de color crema préssec, amb els leggings 7/8 Tirunesh en Blau greystone (llarg pirata) realitzats amp polièster reciclat.

 

Sabies que el cotó orgànic utilitza un 80% menys d’aigua que el cotó convencional? A més a més, cuida el planeta, les persones que el cultiven i la nostra salut, ja que no utilitza pesticides o productes tòxics. 

Aquest look és ideal per practicar yoga, pilates, anar a caminar, o portar abans d’anar a córrer, amb el sostenidor Megan a conjunt.

look-deportivo-sostenible-etico-actandbe-hydest-magazine-2
Sujetado deportivo reciclado Megan Azul Greystone
ropa-deporte-sostenible-etica-actandbe-hydest-magazine
Sujetador Deportivo Serena Verde Dark Forest

I què me’n dius d’aquest look tan green? Combina el top amb cremallera Serena verd Dark Forest amb les mallers curtes llarg ciclista Helene, també de color verd. Les dues peces estan realitzades amb polièster reciclat, procedent d’excedents i residus de la indústria tèxtil. D’aquesta manera es dóna una segona vida a la roba i teixits que acabarien a l’abocador.

 

Aquest look és ideal per anar a córrer, fer fitness, basket, yoga, pilates… és tot-terreny! Pots combinar-lo amb la samarreta sense mànigues de cotó orgànic Act Green de color crema préssec. També trobaràs el top Serena en Blau Greystone.

ropa-deportiva-sostenible-local-actandbe-hydest-magazine
Camiseta Act Green Crema Melocotón
sujetador-deportivo-sostenible-actandbe-hydest-magazine
Sujetador reciclado Serena Azul Greystone

“Creo en una sociedad en la que se consuma menos pero mejor”

– Laura G. Arriaga –

ropa-deportiva-sostenible-actandbe-hydest-magazine
Sujetador deportivo Megan color Burdeos Cherry con los leggings reciclados 7/8 Tirunesh burdeos Cherry

I per les més atrevides… aquest total look vermell és genial. Combina els leggins reciclats 7/9 Tirunesh en vermell Burdeos cherry amb el sostenidor Megan de color vermell amb l’esquena creuada.

 

El sostenidor i leggins estan fets amb polièster reciclat. Pots combinar-los amb la samarreta sense mànigues de bambú Carolina de color blanc latte. El bambú és també un teixit sostenible, ja que utilitza 3 vegades menys d’aigua que el cotó convencional. A més a més, al ser antibacterià natural no necessita pesticides. El bambú es caracteritza per ser un teixit molt fresc, el qual és ideal per practicar esport. Aquest conjunt ens serveix per qualsevol activitat física: anar a córrer, al gimnàs, per fer esport a casa, fitness, yoga, o fins hi tot ballet. 

ropa-deportiva-sostenibñe-local-actandbe-hydest-magazine
Camiseta Carolina de bambú blanco latte.

Amb quin et quedes? A la web d’ActandBe podràs trobar un munt més d’opcions i combinacions. 

muevete-por-el-planeta-ropa-deportiva-sostenible-actandbe-hydest-magazine
Camiseta Planet Azul Soft Arctic

Mou-te, fes esport i cuidat, sentint-te guapa, cuidant el medi ambient i respectant les persones amb ActandBe. I com diu la seva samarreta: Mou el cul pel planeta 😉

Imatges i agraïments: ActandBe, Laura G. Arriaga

Carla Amat

No hi ha comentaris

Desa un comentari