MEET JUDIT & MIREIA

El secret de Lemon’s Secrets

La Judit i la Mireia, més conegudes com Las Lemons, són dues noies aventureres i emprenedores. Juntes han creat Lemon’s Secrets una Healthy & Nourishing Community.

Judit & Mireia

La Mireia és dietista i estudiant de nutrició i la Judit enginyera i creadora de receptes, juntes formen un gran equip, amb una il·lusió i objectiu comú, compartir i promoure una alimentació i estil de vida saludable, sempre des d’una visió positiva, sostenible i molt lemonera.

@lemonssecrets

A través de la seva web, xarxes socials i del seu deliciós & healthy Instagram @lemonssecrets, comparteixen receptes, menús, idees i consells sobre alimentació.

 

A més a més també ofereixen tallers i cursos super interessants i útils: com preparar tuppers saludables, esmorzars lemon’s, sopars ràpids i equilibrats, etc.

Si acabes d’anar a viure sola o t’has d’endur el dinar a la feina o a la uni, aquestes idees i consells et seran súper útils!

 

Ah! I cada temporada organitzen la Lemon’s Night, un sopar on pots provar directament els plats que cuinen i preparen elles mateixes.

GO GIRLS!

Carregades d’energia i positivisme, la Mireia i la Judit van decidir perseguir els seus somnis, treballar pel que més els hi agradava i crear Lemon’s Secrets, un petit gran projecte, que des de llavors, no ha parat de créixer i transmetre consells saludables, color,

alegria i inspiració.

A totes les noies les animem a que lluitin pels seus somnis. A vegades, una no té molt clar el que li agrada, o fins a on vol arribar, però la vida li va obrint els camins i quan se’n adona del que realment la mou, del que realment li agrada fer i desenvolupa el seu talent, llavors és quan és imparable. I el més important, és que tot el que a una li agradi fer, que ho faci amb tota la passió, és el motor que ens mou.

 

D’altra banda, és important donar-ho tot pels somnis, però sense

oblidar-se d’una mateixa. Estar bé amb una mateixa és bàsic per estar bé amb tot el que t’envolta i poder continuar somiant, al mateix temps que es va fent realitat.” Judit & Mireia, Las Lemons

 

 

 

www.lemonssecrets.com

@lemonssecrets #FilosofíaLimonera
Imatges: ©Lemon’s Secrets
Agraïments: Judit i Mireia (Lemon’s Secrets)
No hi ha comentaris

Desa un comentari