ISKRA LAWRENCE

Body positivity model

La model Iskra Lawrence és una model britànica i activista del moviment body positivity. Campiona de la diversitat i l’autoestima comparteix i promou aquests valors amb el seu lema #EveryBODYisbeautiful, a través de les xarxes socials @iskra, del seu propi canal de Youtube i sent model real de la marca de roba interior Aerie.

Imatge d'Aerie

You are unique, you are different, and that’s your strength. That’s your superpower. Iskra Lawrence

L’Iskra defensa que cada persona és única i diferent, aquesta és la seva força, el seu superpoder, i la seguretat en una mateixa és la clau de l’èxit. És per això que ajuda, inspira i anima a estimar-se una mateixa i a promoure la diversitat. 

 

Super campiona del moviment body positivity, a més a més desafia la indústria de la moda a incloure dones de totes les talles, formes, color de pell i habilitats. 

Imatge #AerieREAL role models
Imatge d'Aerie

Des de petita tenia clar que volia ser model, però no l’acceptaven per no fer la talla, però ella mai va deixar de lluitar pels seus somnis fins que ho va aconseguir, sent ella mateixa. 

 

 

Quan mirem les xarxes socials, les revistes de moda, campanyes publicitàries, etc, les imatges sempre semblen perfectes, sense cap imperfecció, mixelins, la pell súper perfecta, etc; per això, l’Iskra defensa les imatges sense retocar i reals: totes som perfectament imperfectes, i això és que ens fa úniques! Fins i tot al seu canal de Youtube, mostra sense embuts i de forma molt divertida, els secrets de com posar perquè una imatge quedi tan espectacular.

Actualment l’Iskra té més de 4 milions de seguidors a Instagram @iskra, és model d’#AerieREAL Role Model, viatja per tot el món participant en moltíssimes campanyes i desfilades de moda, escriu articles, ha participat en TEDx Taks, i a més a més és ambaixadora de l’Associació de Trastorns alimentaris (NEDA) dels Estats Units. 

Tot un exemple, d’una noia que trenca motlles i esteriotips i transmet positivisme allà on va.

Imatges i agraïments: Aerie.com i blog.ae.com/aerie/
No hi ha comentaris

Desa un comentari