Il·lustrant somnis

Un cafè amb la Mar Marramiau

#GirlsLikeYou

 

Fem un cafè amb la Mar Moreno – Mar Marramiau, una noia il·lustradora, molt inspiradora, tot un exemple en perseguir somnis, o millor dit, en il·lustrar somnis. La coneixem?

illustrant-somnis-mar-marramiau-hydest-magazine-and-i-spent-all-night-stuck-in-the-puzzle
Stuck in the puzzle - Mar Marramiau

Des de sempre, la Mar havia tingut clar que el que li agradava era dibuixar i il·lustrar, però finalment (ja que potser tindria més sortides, més segur, et fan decidir molt jove, etc.) va estudiar enginyeria de producte a Barcelona. L’últim any de la carrera, va tenir l’oportunitat d’anar a estudiar a Austràlia, on es va trobar amb una universitat molt oberta i creativa. És allà, on va veure clar que el que realment volia, era estudiar il·lustració i ser il·lustradora.

 

Així doncs, després de comunicar-ho a la família, va decidir perseguir el seu somni i anar a Londres a estudiar un màster d’Il·lustració. 

Allà, va poder aprendre moltíssim sobre la professió i li va obrir les portes a poder anar a treballar a Amsterdam com a il·lustradora. 

Després d’un temps a l’estranger, la Mar ha tornat a la seva ciutat, Igualada, on poder seguir il·lustrant les seves pròpies creacions sota la seva firma de

Mar Marramiau (nom que sorgeix perquè li encanten els gats i els animals) i poder aconseguir treballar d’allò que més li agrada.

inspiring-illustration-mar-marramiau-hydest-magazine

Mai he deixar de dibuixar – Mar Marramiau

Per crear les seves il·lustracions la Mar s’inspira en les seves experiències, vivències, en el que sent… És una manera d’expressar-se. Ens explica que li agrada molt dibuixar noies i animals.

 

Normalment dibuixa amb l’Ipad (el porta sempre a sobre!), i fins hi tot amb el mòbil. Tot i que de vegades, també dibuixa sobre paper utilitzant retoladors i llapis de colors.

Per cert, a part de dibuixar li encanta anar a caminar per la muntanya i la natura, i anar al cine.

mar-marramiau-illustration-hydest-magazine-loving-my-dog
Loving my dog - Mar Marramiau
illustration-mar-marramiau-hydest-magazine-thousand-pities-never-to-say-what-one-feels
It is a thousand pities never to say what one feels - Mar Marramiau
mar-marramiau-illustration-girl-hydest-magazine
Girl - Mar Marramiau
illustrando-ilusiones-mar-marramiau-motorbike-hydest-magazine
Vespa - Mar Marramiau

El somni de la Mar és poder tenir la seva marca, amb la seva pròpia línia d’il·lustracions, i poder viure d’això. Ens explica que no és fàcil… però segur que amb la seva il·lusió, empenta i talent, ho aconseguirà! Molta sort Mar!

 

Ah, no t’oblidis de seguir-la a Instagram @MarMarramiau i vistar la seva web marmarramiau.blog t’encantaran totes les seves il·lustracions!

perseguir-somnis-hydest-magazine-mar-marramiau-ocell

És important creure en allò que fas. Si tu hi creus i t’agrada, fer-ho arribar als altres és fàcil. Potser penses que el que fas no és prou bo, o que potser no agrada, però has de treure’t la por, i si és realment és que vols, llançar-te a la piscina! Intentar-ho i treure’t la por. I si no va bé, no passa res, però ho hauràs intentat. Això és el més important – Mar Marramiau

Mar Moreno - Mar Marramiau
Il·lustracions i agraïments: Mar Marramiau
hydest

by Carla

No hi ha comentaris

Desa un comentari