Experiències personalitzades

Experiències conscients personalitzades

T’agradaria organitzar una experiència conscient per una ocasió especial? Un Ioga & brunch, un taller de cuina saludable… T’organitzem la teva experiència a mida!

 

Per al teu aniversari, un comiat de soltera, una trobada entre amigues, familiars o company@s de feina, teambuildings

Experiencies conscients personalitzades

Experiències conscients personalitzades:  

 

– Ioga & brunch: Classe de Ioga o Pilates i brunch pícnic saludable

– Tarda de Ioga i berenar healthy

– Taller de cuina saludable experiència

– Jornada de relaxació i meditació a la natura

– Excursió guiada o bany de bosc i esmorzar saludable

 

L’experiència que tu escullis!

Podem organitzar l’esdeveniment allà on tu vulguis. Busquem el lloc que més t’encaixi: una masia o hotel rural, un espai màgic al centre de la teva ciutat o poble, el teu jardí, una casa familiar…

Estem especialitzades en organitzar petits esdeveniments i experiències d’entre 5 i 12 persones.

Volem que visquis una experiència màgica i que aquesta sigui el màxim de respectuosa amb l’entorn i el planeta possible. Per això, realitzem esdeveniments slow i sostenibles, amb un menor impacte ambiental i que afavoreixin una economia circular i de proximitat. Apostem per materials naturals i reutilitzables, productes i aliments ecològics i de proximitat, àpats vegetarians i vegans, minimitzar residus, col·laborar amb empreses locals, etc. Cuidem del teu benestar i al mateix temps el del planeta!

Cistella brunch saludable
Cistella brunch saludable

Explica’ns com vols que sigui la teva experiència conscient personalitzada! T’enviarem la teva proposta personalitzada. Experiències des de 32€ per persona.

 

Omple el següent formulari o envia’ns un correu a hola@hydeststudio.com    Autoritzes l'enviament de comunicacions i novetats de Hydest studio?*

    AcceptoNo accepto