Els Jeans sostenibles

Tomorrow Denim

Buscant els jeans perfectes per aquesta tardor? Que quedin bé, t’hi sentis bé, siguin trendy i que… siguin respectuosos amb el medi ambient?

Doncs els texans eco Tomorrow estan fets per tu. 

Hepburn HW mom wash Sevilla jeans - by Tomorrow

Amb el seu toc retro i des de Dinamarca, l’objectiu de la marca és demostrar que el bon gust i l’estil poden anar de la mà de la sostenibilitat. 

 

Tomorrow crea jeans i peces texanes que t’encantaran: fàcils de portar, combinar, de qualitat, amb consciència green i amb molt, molt estil.

Kersee HW flare wash Los Felix jeans - by Tomorrow
Dylan MW Skinny Wash Palermo jeans - By Tomorrow
Bowie High Waisted Skinny jeans - by Tomorrow

Tomorrow és la primera marca de texans del món en tenir les certificacions ecològiques Nordic Swan Ecolabel (etiqueta dels països nòrdics) i EU Ecolabel (etiqueta europea).

 

Són certificacions que garanteixen que s’han seguit rigorosos requisits respectuosos amb el medi ambient, per reduir l’impacte ambiental, durant totes les fases del cicle vida del producte (producció, químics utilitzats, qualitat, etc.).

Lincoln overall dress ecru -by Tomorrow

La majoria dels seus jeans i peces estan realitzats amb cotó orgànic combinat amb polièster reciclat.

 

El cotó orgànic es cultiva seguint unes normes de cultiu sense pesticides i utilitzant mètodes naturals per evitar els insectes i adobar els camps. D’aquesta manera, es respecta la biodiversitat i fertilitat del terreny i també la salut dels treballadors que el cultiven i les persones que utilitzaran els productes.

Sustainable denim for a better tomorrow

Els jeans Tomorrow Denim són molt estilosos i ideals pel dia a dia. Dissenyats perquè tinguin el fit perfecte, el rentat ideal, el llarg adequat, durin molt… i sobretot perquè siguin súper sostenibles.

 

Voldràs tenir-ne uns a l’armari! Descobreix la nova col·lecció AW i troba el teu model.

Malala tie-in pant - by Tomorrow
Imatges: Tomorrow Denim
No hi ha comentaris

Desa un comentari