Roba de yoga eco

Bo per tu, bo pel planeta: Ecoalf

El yoga ens aporta molts beneficis, tant físics com mentals i emocionals: millora la flexibilitat, la circulació, la respiració, augmenta la nostra força i resistència, ens ajuda a relaxar, millora la concentració i la consciencia, augmenta la nostra autoestima, i un llaaarg etc. 

 

Doncs què et semblaria si practicar yoga, també pogués ser millor pel planeta?

eco-yoga-wear-post

Good for you, good for the planet

TEXTURED RIB legging & basic bra MALIBU Red and SIBERIA jacket Black Ecoalf. Images by Ecoalf.

La marca eco-friendly Ecoalf ha creat una col·lecció especial de yoga – GOOD FOR YOU, GOOD FOR THE PLANET – Si és bo per tu, que també ho sigui pel planeta- minimitzant el seu impacte ambiental, amb unes peces maquíssimes i molt còmodes. Ideals perquè puguis fer les asanes més difícils amb molt estil!

BECAUSE legging & bra Ecoalf. Image by Ecoalf.

La col·lecció està basada en materials reciclats, principalment poliamida reciclada i polièster reciclat, seguint la filosofia de la marca.

 

Però el més innovador, és que s’ha minimitzat molt l’impacte de producció, utilitzant un sistema minimal de producció i creant peces seamless, sense costures. Gairebé es passa del fil, a la peça acabada, així s’estalvia molt material i molts processos

BASIC Top Offwhite Ecoalf. Made with Tencel. Image by Ecoalf

A més a més, el disseny sense costures fa que les peces siguin súper còmodes i tinguin una elasticitat i resistència excel·lents, fent que s’ajustin i adaptin perfectament al teu cos. També són peces molt lleugeres, suaus i transpirables ideals per les sessions de yoga més actives.

From studio to street

La col·lecció yogi d’Ecoalf està feta perquè et sentis el màxim de còmode possible, t’hi sentis bé (i et vegis bé!), i a la vegada estiguis fent un

bé pel planeta. Om…!

Imatges: Ecoalf

by Carla

No hi ha comentaris

Desa un comentari