Coneixem la Sònia Colomo

La professora de ioga dels 15 dies de ioga a casa

Us presento la Sònia Colomo, la nostra professora de ioga dels 15 dies de ioga a casa! Una noia plena d’energia positiva, ganes, confiança i valentia.

Classes de ioga online Hydest studio
Sònia Colomo

La Sònia Colomo @soniscs és fisioterapeuta, professora de ioga, apassionada del mar, la muntanya i les aventures amb bicicleta. Combina la fisioteràpia esportiva i la neurorehabilitació infantil com a vocació, i l’esport com a forma de vida i de conèixer el món.

La Sònia i el ioga

Li hem fet unes quantes preguntes perquè la pugueu conèixer una mica més i sobre la seva història amb el ioga:

– Com vas començar en el món del ioga?

 

Vaig començar a fer ioga el 2014 quan vivia a Austràlia. La veritat és que en aquell moment no n’hi deia ioga, per mi era fer un seguit d’exercicis i respiracions per centrar-me abans d’entrar a l’aigua a fer surf. No va ser fins una mica més endavant, que vaig anar a la meva primera classe de ioga i vaig descobrir, que el que portava un temps fent pel meu compte, n’hi podia dir ioga. Em va encantar i a partir d’aquí, em vaig començar a endinsar en aquest món.

– Què és per a tu el ioga?

 

Per mi el ioga és una forma de vida i una actitud envers el món que m’envolta. És una manera de connectar amb mi mateixa i amb els meus pensaments.

– Què t’aporta el ioga?

 

El ioga m’ajuda a centrar-me i a veure les coses amb perspectiva. Em dóna moments de tranquil·litat en un dia a dia que és bastant intens. Si faig referència a la part més física del ioga, em complementa a la perfecció qualsevol pràctica esportiva. Em fascina el moviment, suposo que per això sóc fisioterapeuta, i em fascina la sensació de fluir d’una posició a una altra mentre practico asanes. Per mi és com una meditació en moviment.

– Com descriuries els 15 dies de ioga a casa?

 

La idea dels 15 dies de ioga a casa va sorgir en un moment de confinament domiciliari, en què gairebé tothom es va veure obligat a parar i trencar amb la seva rutina diària durant uns mesos. Amb aquest programa hem buscat la manera d’acostar el ioga d’una forma dinàmica i divertida, a totes aquelles noies que vulguin tant iniciar-se com saber-ne més. Les classes estan organitzades per temàtiques i inclouen diferents opcions de postures per adaptar-se a tots els nivells. Els 15 dies de ioga a casa són una bona manera de dedicar una estona a cuidar-te, estimar-te i conèixer-te millor.

– A qui li recomanaries els 15 dies de ioga a casa?

 

Els recomanaria a qualsevol noia amb ganes d’iniciar-se en aquest món o de seguir aprenent. A totes aquelles noies que busquin poder fer ioga des de casa, però que a més a més, busquin sentir-se acompanyades en aquest procés. Els 15 dies de ioga a casa són per tu, perquè et sentis millor, perquè aprenguis i sobretot, perquè gaudeixis.

Us recomano moltíssim practicar ioga i conèixer la Sònia una mica més als 15 dies de ioga a casa!

Hydest logo

Carla Amat

No hi ha comentaris

Desa un comentari