Condicions generals de venda

Les següents condicions generals regulen la venda dels productes i serveis de Hydest studio, a través de la seva pàgina web hydeststudio.com Propietat de Carla Amat Camps, amb NIF 47111270W i domicili a C/Major 1, Sant Genís (Jorba), Barcelona, Espanya.

L’usuari/a o client/a de Hydest studio o hydeststudio.com accepta aquestes Condicions generals de venda i també, l’avís legal, la política de privacitat i protecció de dades i la política de cookies d’aquest lloc web.

Els productes o serveis, imatges, vídeos o continguts dels productes o serveis d’aquest lloc web, són propietat de Hydest studio i estan subjectes a drets d’autor, drets d’imatge i drets de propietat intel·lectual.

Queda prohibida qualsevol tipus de revenda, còpia o distribució d’aquests productes o serveis.

Procés de compra de productes o serveis

Una vegada l’usuari ha seleccionat els productes o serveis (activitats presencials i/o on-line) que desitgi, i accepti el carret de compra, se li sol·licitaran dades personals necessàries (nom, cognom, DNI, etc.) i dades per tal de poder formalitzar el pagament. L’usuari accepta la política de privacitat i protecció de dades de Hydest studio.
Es podrà pagar amb targeta de crèdit o dèbit (a través del sistema Readys).
Si el client vol la factura, la pot demanar enviant un correu a hola@hydeststudio.com o indicant-ho en la compra.

En finalitzar la compra, s’enviarà al client un correu electrònic, amb la confirmarció de la compra, la referència de la comanda i en el cas que sigui necessari, l’accés al contingut del producte o servei.

Preus:

El preu dels productes o serveis s’indiquen al lloc web i inclouen un 21% d’IVA.

Productes:

Activitats online: Un cop adquirit el producte, el client tindrà accés al contingut d’aquest, durant el temps o període indicat en la compra del producte. L’accés a aquest contingut i vídeos és totalment personal i intransferible. No està permesa la compartició o distribució, d’aquests vídeos (o gravacions d’aquests), o continguts a tercers. Tampoc la compartició de codis, contrasenyes o enllaços d’accés privats.
No s’accepten canvis o devolucions de les activitats online. Per qualsevol dubte, pregunta, o problema contactar amb Hydest studio a hola@hydeststudio.com

Activitats presencials: Un cop adquirit el producte o servei, el client podrà accedir a l’activitat o esdeveniment presencial escollit i indicat en la compra (activitat, dia, hora, lloc, etc.).
En general es podrà fer un canvi o devolució, 72 hores abans de l’activitat o esdeveniment, però consultar en cada activitat. Per qualsevol canvi o devolució contactar amb Hydest studio hola@hydeststudio.com
Hydest studio es reserva el dret d’admissió.

Condicions d’ús dels productes o serveis:

L’usuari o client es fa responsable de l’ús dels productes o serveis de Hydest studio. Algunes activitats, tant presencials com on-line requereixen activitat física (classes de ioga, classes de Barre, etc). Participant voluntàriament a les activitats, tant presencials com online, l’usuari o client es fa responsable dels riscos de lesions que hi puguin haver.
A Hydest studio garantim que treballem amb professionals acreditats.
Si estàs embarassada o tens algun problema físic o lesió, consulta a un metge o professional de la salut, abans de realitzar o adquirir qualsevol de les nostres activitats.
Per qualsevol dubte o pregunta, contacta amb Hydest studio.

L’accés i continguts de les activitats és personal i intransferible
No està permesa la còpia, compartició o distribució dels continguts (videos, arxius, etc.) de les activitats a tercers. Tampoc la compartició de codis, contrasenyes o enllaços d’accés privats.

Contacte:

Per qualsevol dubte o pregunta, contacta amb nosaltres a través del correu electrònic hola@hydeststudio.com