Com crear el teu racó de ioga a casa

Tips per crear el teu espai de ioga a casa ideal

Quan practiquem ioga a casa, és molt important tenir un espai adequat on practicar-lo. Primer de tot, per evitar lesions i després, per poder-nos concentrar, practicar còmodament i sentir-nos a gust i relaxades! 

Així doncs, aquí tens alguns consells que t’ajudaran a crear el teu racó de ioga a casa ideal:

Como crear tu rincón de yoga en casa

– Escull un espai força ampli, que no hi hagi cap moble o cantonada on puguis topar o donar-te un cop. 

 

– Tria un lloc tranquil on no et puguin molestar o que no hi hagi massa distraccions. 

 

– Utilitza un ioga mat o estora que no rellisqui.

 

– Pots utilitzar un coixí o un bloc per estar més còmode en algunes posicions.

 

– Ara toca posar-lo al teu gust! Pots col·locar elements naturals com les plantes, ja que et faran sentir més relaxada i connectada amb la natura. També pots col·locar elements especials per a tu o decoració. 

 

– Els experts en energies diuen que és bo tenir una mena d’altar amb els 4 elements de la naturalesa, per atreure energia positiva. Element terra: una planta, per exemple, Element aigua: un gerro amb aigua i flors o un gerro amb alguna essència; Element foc: una petita espelma; Element aire: alguna cosa que faci olor, com per exemple un oli essenciall. Però això és molt personal i al gust de cadascú. 

 

– Si t’agrada, pots posar alguna música relaxant de fons. 

 

– Per últim, si fas classes online de yoga, com els nostres 15 dies de ioga a casa és important col·locar l’ordinador, la tablet o el mòbil en un lloc que es vegi i escolti bé. I recorda anar al teu ritme, escoltar el teu cos, no forçar massa i disfrutar.

I ja està! Ja tens l’espai llest per començar a practicar yoga!

 

Pots buscar inspiració d’espais de yoga a Pinterest, però no oblidis que són imatges molt “ideals” que ens serveien d’inspiració, però el teu espai a casa, des de la teva habitació o menjador, serà únic i especial.

 

Ah, i recorda posar-te roba còmoda i que et faci sentir bé! Com per exemple, la roba de la marca sostenible, ètica i made in Spain ActandBe.

 

Ara si, ja ho tens tot per practicar des de ioga a casa. Una experiència molt xula i que et farà sentir molt bé. T’animes?

Carla Amat

No hi ha comentaris

Desa un comentari