Cançons pels “mals dies”

3 cançons positives per apujar l’ànim

Totes tenim un “mal dia”… Aquell dia que tot sembla que et surti malament, que tot et va gran, que no et sents bé amb tu mateixa, que et sents sola, que no avances… La millor manera de treure’ns aquesta sensació i pensaments negatius, és fer alguna cosa que ens canvii l’energia, els pensaments i ens desconnecti d’aquesta sensació, o sigui que ens canvii de xip. Per exemple, podem sortir a donar un vol per la natura, fer esport, fer una classe de yoga encara que sigui on-line, quedar amb aquella amiga o amic amb qui no pares de riure, cuinar, fer alguna activitat que t’agradi… o per exemple, escoltar música que ens faci omplir d’energia positiva!

Així que per aquests “mals dies” aquí tens 3 cançons positives, que t’ajudaran a pujar l’ànim i sentir-te millor! Canta-les, balla-les, crida-les, salta per l’habitació… perquè no volem bad days!

1. Fight Song: Rachel Platten

Una cançó que parla de no rendir-se, de confiar i creure en una mateixa!

2. Shake it Off: Taylor Swift

No importa el que diguin o pensin els altres, fes allò que et fa feliç i et fa sentir bé!

3. Celébrate: Miki Nuñez

Visca l’amor propi! Pasa pàgina, estima’t a tu mateixa, mostra’t tal com ets, creu en tu, celebra’t i celebra la vida.

Espero que després d’escoltar aquestes cançons, et sentis una mica millor, plena de positivitat, amb més energia, amb més autoestima de nou, amb més confiança i amb ganes de menjar-te el món!!!

Perquè aquests “mals dies”, que totes tenim, els hem de fer fora ràpid. Perquè tot i que ens fan adonar de coses i aprendre, hem de creure en nosaltres, estimar-nos, seguir endavant, no rendir-nos i tenir confiança en nosaltres mateixes sempre! 

by Carla

hydest
No hi ha comentaris

Desa un comentari