Botigues online zero waste

3 botigues online de productes zero waste i sostenibles

Vols començar a dur una vida zero waste i sostenible? Doncs et proposem 3 botigues online zero waste (molt guais) on pots comprar productes sense residus, sostenibles i sense plàstic, per començar ben preparada aquest nou camí. Bosses per comprar a granel, utensilis de cuina i neteja sostenibles, productes d’higiene personal, fiambreres de vidre i acer inoxidable, ampolles reutilitzables… i tot el que puguis necessitar!

botigues-online-zero-waste-hydest-magazine
Bossa Mimook de malla de cotó orgànic.

Esturirafi

Esturirafi és un blog de vida ecològica, sostenible i saludable i també una botiga online de productes sense plàstic i sense residus. Darrere hi ha la Rut i la Nahir, dues germanes gallegues, que s’encarreguen d’ajudar-nos en el camí cap a una vida més ecològica i sostenible.

A la botiga podràs trobar tot tipus de productes per dur una vida sostenible en el teu dia a dia. 

 

El nom d’Esturirafi sorgeix del personatge que va crear el seu pare de l’ajudant dels Reis Mags. Elles van decidir recuperar aquest personatge i convertir-lo en l’ambaixador d’una vida ecològica, sostenible i saludable. 

botigues-online-sostenibles-hydest-magazine
Raspall de fusta de la botiga Esturifari.

Mimook

La Clara, el Santi i els seus fills, són el motor d’aquesta petita botiga online sostenible. Des de feina temps que ells ja duien un estil de vida sostenible i responsable. Però al tenir el seu primer fill, van veure que la majoria dels productes per bebès eren de plàstic. Així que van decidir crear Mimook, una botiga online zero waste, amb productes infantils sostenibles. Però al cap de poc, van veure que no només era en els productes infantils, sinó que el plàstic estava per tot arreu. Així que van ampliar la botiga per a tota la família i la casa. Buscant productes sense plàstic que facilitin el dia a dia, i pensats per reduir el nostre impacte ambiental, fomentar la reutilització i així generar menys residus. I en definitiva, ajudar a promoure un estil de vida saludable i sostenible amb el medi ambient i les persones. Guai oi?

 

Mimook significa el carinyo, la cura i la delicadesa amb la qual es tracta alguna cosa. 

botigues-online-productes-sostenibles-hydest-magazine
Pot de vidre de la botiga Mimook.

Cero Residuo

Cero Residuo neix de la passió de la Bàrbara, una noia de Barcelona, per l’ecologisme i de la urgència de canviar el rumb de la situació actual. Des de petita ha estat involucrada amb l’ecologia, però poc a poc ha anat intentant dur un estil de vida més sostenible. Però quan va descobrir el moviment Zero Waste, produir zero residus ha sigut el seu gran objectiu. Així que va decidir crear la botiga online Cero Residuo, per fer que la vida “cero residuo” sigui més fàcil per tothom, per difondre la importància d’adoptar aquest estil de vida i buscar la reducció màxima de residus. Perquè si multipliquem esforços hi ha esperança.

botigues-online-zero-residus-hydest-magazine
Productes realitzats amb luffa. Reutilizables i biodegradables.
botigues-online-sense-residus-hydest-magazine
Sabons sòlids de la botiga Cero Residuo.

Reduir el plàstic, els residus que generem i realitzar un consum responsalble és molt important per fer front a l’emergència climàtica i per un món més ètic i sostenible. Començar per les petites coses del nostre dia a dia és una molt bona manera de començar! 

hydest

by Carla

No hi ha comentaris

Desa un comentari