Val regal My vegan cooking day

32,00

Esgotat

Categoria:

Val regal Curs online de cuina vegana saludable

 

Vols regalar el curs de cuina vegana saludable My vegan cooking day? Et personalitzarem un val regal perquè puguis fer un regal ben especial i saludable!

 

Realitza la comanda del val regal i a observacions indicans la persona a qui li vols regalar i el text que vols que hi posem. En menys de 24h rebràs el val regal personalitzat al teu correu, amb el cupó amb el qual la persona a qui li regales el curs podrà accedir-hi. El podràs imprimir o entregar digitalment.

 

Tota la informació del curs aquí: Curs online de cuina vegana saludable My vegan cooking day

 

 

Un regal ideal per…

 

– Persones a qui els hi agrada cuinar i els hi agradaria aprendre noves receptes veganes i saludables. 

– Persones que estan aprenent a cuinar i volen introduir receptes vegetals, fàcils, pràctiques i saludables en el seu dia a dia.

– Aquell amic/amiga o familiar que està començant a ser vegetariana, vegana o més flexitariana, i necessita un cop de mà per aprendre una base per cuinar de forma saludable en aquest tipus d’alimentació.

– Persones veganes, vegetarianes o que consumeixen majoritàriament ingredients d’origen vegetal, que vulguin aprendre noves receptes i vulguin conèixer aspectes fonamentals a tenir en compte en fer aquest tipus d’alimentació.

– Persones que estan començant o volen fer un canvi cap a una alimentació i estil de vida més conscient i sostenible. Apostant per una alimentació saludable i més respectuosa amb l’entorn, els animals i el planeta.

– Aquella persona a qui li encantaria fer un curs dedicat a cuidar-se i a aprendre sobre cuina saludable.

– Qualsevol persona amb ganes d’aprendre a cuinar, provar noves receptes, sabors i passar-ho bé!

 

Regala un curs i una experiència plena de color, sabors i receptes saludables!!

 

Observacions: Prefereix un canvi d’activitat? Contacta amb nosaltres a hola@hydeststudio.com