Curs online cuina vegana

32,00

Categoria:

My vegan cooking day

Curs online de cuina vegana saludable

 

[El mètode de pagament online està temporalment fora de servei. Per adquirir el curs realitza la comanda com faries normalment, però introduint el cupó MYVEGAN. Un cop rebuda la comanda rebràs la informació perquè puguis fer el pagament a través de Bizum o transferència. Un cop rebut l’import del curs t’enviarem l’accés al curs en menys de 12h. Per qualsevol dubte contacta amb nosaltres a hola@hydeststudio.com Disculpa les molèsties!]

 

My vegan cooking day, el meu dia de cuina vegana, és un curs online de cuina vegana saludable. Està impartit per la professora de cuina saludable Montse Batlle, acompanyada de la Carla Amat, qui explicarà alguns tips per crear una cuina més sostenible i conscient.

 

L’objectiu del curs és ajudar-te i inspirar-te a introduir receptes vegetals i saludables en el teu dia a dia, i també donar-te alguns tips per crear una cuina més sostenible. En definitiva, volem ajudar-te a crear una cuina i alimentació més conscient i amable.

 

Al curs trobaràs receptes per a un dia complet i molt més! Està organitzat segons els diferents àpats o tipus de preparació. D’aquesta manera aprendràs receptes per a cada moment del dia: esmorzar, dinar, sopar, postres i dolços…

També hi trobaràs conceptes importants per a una alimentació saludable, especialment, per a una alimentació majoritàriament vegetal, vegetariana o vegana.

 

El curs consta d’un total de 32 receptes, les quals trobaràs al receptari i també en vídeo.

També tindràs accés al grup de Facebook: My vegan cooking day. La petita comunitat del curs, on anirem publicant continguts interessants per a vosaltres, podreu fer preguntes i compartir l’experiència amb altres persones que també estan fent el curs.

 

Perquè receptes veganes i saludables?

 

Les receptes del curs són veganes, només contenen ingredients d’origen vegetal. És a dir, no contenen ingredients d’origen animal com els ous, els làctics, la carn, el peix, etc.

Els aliments d’origen vegetal, en general, tenen un menor impacte mediambiental que els d’origen animal, i també són més amables amb els animals. Per tant, si cuinem receptes vegetals i a més a més, amb ingredients de proximitat, ecològics i comprats de forma més sostenible, estarem contribuint a ajudar al planeta. 

 

Introduir més vegetals saludables a la nostra dieta també és molt important. Moltes vegades, per falta de temps, per costum, o per altres motius, no en mengem prou, o mengem un excés d’aliments d’origen animal. Introduir més receptes vegetals de forma saludable, ens ajudarà a equilibrar la nostra alimentació, sigui del tipus que sigui, a descobrir nous sabors i a gaudir de la cuina!

 

A My vegan cooking day volem inspirar-te a crear receptes i àpats saludables i diferents, amb ingredients vegetals, perquè els puguis introduir fàcilment en el teu dia a dia. 

 

A qui va dirigit el curs?

 

– Qualsevol persona que vulgui introduir receptes veganes i saludables en el seu dia a dia.

 

– Persones que estan començant o volen fer un canvi cap a una alimentació més conscient. Apostant per una alimentació saludable i més respectuosa amb l’entorn, els animals i el planeta.

 

– Persones que estan començant a ser vegetarianes, veganes o més flexitarianes i volen aprendre una base per cuinar de forma saludable en aquest tipus d’alimentació.

 

– Persones veganes, vegetarianes o que consumeixen majoritàriament ingredients d’origen vegetal, que vulguin aprendre noves receptes i vulguin conèixer aspectes importants a tenir en compte en fer aquest tipus d’alimentació.

 

– Qualsevol persona amb ganes d’aprendre a cuinar, provar noves receptes, sabors i passar-ho bé!

 

Estructura del curs

 

El curs està estructurat per àpats i tipus de preparació. Aprendràs receptes per a cada moment del dia!

 

– Batuts i liquats (2 receptes)

– Llets vegetals (3 receptes)

– Esmorzars saludables (6 receptes)

– Un dinar vegà “ideal” (6 receptes)

– Un sopar slow food (8 receptes)

– Postres i dolços (7 receptes)

 

En cada apartat trobareu una introducció amb conceptes interessants i importants, seguit de les seves receptes. Receptes en format ebook (Receptari) i en vídeo.

Totes les receptes són sense gluten, sense sucres refinats, sense làctics i sense ou.

 

Què inclou el curs?

 

– Receptari del curs en format ebook

– Accés als vídeos de les receptes

– Accés al grup de Facebook My vegan cooking day

 

Un curs ple de color, sabors i receptes saludables!

Cuinem junt@s?

Montse i Carla

 

Montse Batlle (esquerra imatge): Professora de cuina natural i energètica i xef d’alimentació i nutrició raw food amb molts anys d’experiència. Una dona apassionada per la cuina i la nutrició saludable i més sostenible amb el planeta.

 

Carla Amat (dreta imatge): Creadora de Hydest studio i professora de Barre. Apassionada pel benestar personal, la sostenibilitat i el moviment.

 

Amb la col·laboració de Verdonde Home. Bàsics de la llar per a una vida sostenible i natural.