Avís legal

1. Informació general

En compliment amb el deure d’informar segons la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI-CE) de l’11 de juliol, es facilitaran a continuació les següents dades d’informació general d’aquest lloc web.

La titularitat d’aquest lloc web, hydeststudio.com (en endavant, lloc web, Hydest studio o Hydest) pertany a Carla Amat Camps, amb NIF 47111270W. Pots contactar-hi a través del correu electrònic: hola@hydeststudio.com Anteriorment el lloc web s’anomenava Hydest magazine hydestmagazine.com

2. Termes i condicions generals d’ús del lloc web

La utilització i navegació d’aquest lloc web està subjecte a les següents condicions d’ús. El fet d’accedir a aquest lloc web i utilitzar-ne els materials i continguts que conté, significa que l’usuari (persona que navega o visita el lloc web) ha llegit i accepta les següents condicions.

  • Tots els elements gràfics (logotip, marca i imatges gràfiques), com les imatges, vídeos i els continguts del lloc web, pertanyen a Hydest studio i Hydest, i estan subjectes a drets d’autor, drets d’imatge i drets de propietat intel·lectual. La utilització de qualsevol contingut sense citació o el consentiment necessari de Hydest studio, no està permès. En el cas de voler utilitzar qualsevol contingut, imatge o element gràfic del lloc web, si us plau, contactar amb Hydest studio.
  • En el cas que les imatges, elements gràfics o continguts pertanyin a tercers (citat i indicat en el lloc web), aquests pertanyen als propis tercers i estan subjectes als seus propis drets i altres lleis.
  • Hydest studio pot incloure enllaços o links que poden conduir a altres llocs i pàgines web gestionats per tercers. Hydest studio no es responsabilitza dels continguts i estat d’aquest lloc o pàgina web. Aquests es regeixen sota el seu propi Avís legal i Política de Privacitat.
  • Hydest studio es reserva la facultat de modificar en qualsevol moment, i sense previ avís, la presentació i configuració del lloc web i dels continguts i serveis que hi poden aparèixer.

Si l’usuari no està d’acord amb les condicions del lloc web, s’haurà d’abstenir d’accedir i navegar en el lloc web.

3. L’usuari

L’accés, navegació i utilització del lloc web, així com els espais habilitats per interactuar entre els usuaris, i els usuaris i Hydest studio, com els comentaris, requereix la condició d’usuari, pel qual s’accepten, des que s’inicia la navegació d’aquest lloc web, totes les condicions aquí establertes.

Hydest studio es reserva el dret a retirar tots aquells comentaris i aportacions que vulnerin la llei, el respecte a la dignitat de la persona, discriminatoris, xenòfobs, racistes, pornogràfics, spamming, que atemptin contra la joventut o la infància, l’ordre o seguretat pública, o que en la seva opinió, no resultin adequats per la seva publicació.

Hydest studio no serà responsable de les opinions escrites pels usuaris a través de comentaris o altres eines de blogging o participació que hi puguin haver.

Hydest studio proporciona diversitat d’informació, contingut, imatges, serveis i dades. L’usuari assumeix la seva responsabilitat per realitzar un ús correcte del lloc web, segons les presents condicions, la moral, l’ordre públic, o de qualsevol altre model que pugui suposar vulneració dels drets de tercers o del mateix funcionament del lloc web.

4. Accés i navegació del lloc web: Limitació de responsabilitat

Tant l’accés al lloc web, com l’ús del contingut del lloc web, és responsabilitat de qui ho realitzi. Hydest studio no es responsabilitza de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués relacionar-se amb aquest accés o ús.

Hydest studio vetllarà per un bon funcionament del lloc web, però no es responsabilitza ni garanteix que l’accés a aquest lloc web pugui ser interromput o estigui lliure d’error.

Tampoc es responsabilitza o garanteix que el contingut o software al qual es pugui accedir a través d’aquest lloc web, estigui lliure d’error o causi algun dany al sistema informàtic (software i hardware) de l’usuari. En cap cas Hydest studio serà responsable de les pèrdues, danys o perjudicis de qualsevol tipus que puguin sorgir per l’accés, navegació i ús del lloc web, incloent-hi els danys als sistemes informàtics ocasionats per virus o altres problemes de seguretat.

5. Política d’enllaços

Hydest studio posa o pot posar a disposició de l’usuari medis d’enllaç (links, botons, banners, entre d’altres), a llocs web que pertanyen i són gestionats per tercers.

L’objectiu d’aquests enllaços és facilitat a l’usuari la cerca i l’accés a la informació disponible a Internet.

Hydest studio no pot garantir la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat o validesa dels llocs web que pertanyen a tercers. Tampoc fa propis els productes o serveis, continguts, arxius i qualsevol altre material existent en els llocs web enllaçats. Aquests llocs web es regeixen per la seva pròpia Política de Privacitat i Avís Legal.

Hydest studio procurarà incloure enllaços totalment segurs, però en cap cas es responsabilitza dels danys o perjudicis que es poguessin produir per l’accés, ús, informació dels continguts, comunicacions, opinions, productes i serveis, etc, dels llocs web aliens i no gestionats per Hydest studio, que siguin enllaçats al lloc web.

Si un usuari o tercer realitza un hipervíncle o enllaç de Hydest studio des d’un lloc o pàgina web, aliena a Hydest studio, no es permet cap manifestació falsa, inexacte o incorrecte sobre el lloc web Hydest studio, ni sobre els continguts i/o serveis. No es permet el mal ús d’enllaços de Hydest studio. Tampoc es permet la reproducció, total o parcial, de cap contingut i/o servei sense el consentiment o autorització de Hydest studio.

6. Propietat intel·lectual i industrial

Hydest studio és titular de tots els drets de la propietat industrial del lloc web, així com dels elements continguts (imatges, textos, marca o logotips, so, àudio, vídeo, combinacions de colors, etc.). Els drets dels elements que no pertanyen a Hydest studio, citats explícitament, pertanyen a tercers.

Tots els drets reservats. En virtut de la disposició de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, distribució i la comunicació pública,  inclosa la modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquest lloc web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i per qualsevol medi, sense l’autorització o consentiment de Hydest studio.

L’usuari es compromet a respectar els drets de la propietat intel·lectual i industrial de Hydest i Hydest studio.

La pàgina web ha sigut dissenyada per Instint.net

Per qualsevol consulta o informació contactar amb hola@hydeststudio.com

7. Accions legals, legislació aplicable i jurisdicció

Hydest studio es reserva la facultat de presentar les accions civils o penals que consideri necessàries per a la utilització indeguda del lloc web i continguts, o per l’incompliment de les presents Condicions.

Per qualsevol consulta, si us plau, contactar amb hola@hydeststudio.com

Gràcies per visitar Hydest studio!