3 LOVE MOVIES

3 pel·lícules romàntiques per les True love believers

El mes d’abril, és el mes de l’amor i de l’inici de la primavera, el més romàntic de l’any. I com que aquest mes, ha sigut Sant Jordi (Dia dels enamorats i del llibre), love stories basades en novel·les!

 

Aquí van doncs, 3 recomanacions de pel·lícules d’amor, per les que creuen en l’amor de veritat (True love believers), i deixa’t enamorar! 

Querido John (Dear John, 2010): Oh t’encantarà! És una pel·lícula romàntica nord-americana, basada en una novel·la de Nicholas Sparks (l’autor de El Diario de Noah, Un paseo para recordar, La última canción, Lo mejor de mí, etc).

 

És la història d’amor entre un soldat americà, el John, i una noia estudiant d’universitat, la Savannah.

Es coneixen durant les vacances de primavera, però al cap de poc, ell és deportat a la guerra, i decideixen enviar-se cartes des de la distància. 

És una història sobre com de dura pot ser la distància, però on l’amor, sempre guanya. I will see you soon then? Està disponible a Netflix. 

 

Actors: John (Channing Tatum), Savannah (Amanda Seyfried)

Lo mejor de mí (The best of me, 2014):  Creus en el destí entre 2 persones? Doncs aquesta és una història d’amor de veritat i destí, basada en una altra novel·la de Nicholas Sparks. 

 

La pel·lícula explica la història d’en Dawson i la Amanda, i va alternant escenes de la seva relació quan eren joves (1992), i escenes de les seves diferents vides actuals, per separat. Després de 21 anys, els dos es retroben, on havien crescut, a causa de la mort d’un amic en comú. Una història intensa, on l’amor perdura tot hi els conflictes, problemes i distància. El destí? Disponible a Netflix!

 

Actors: Dawson (James Marsden i Luke Bracey), Amanda (Michelle Monoghan i Liana Liberato)

Bajo la misma estrella (The fault in our stars, 2014): Pel·lícula basada en el llibre de John Green: Bajo la misma estrella. Aquesta història és molt diferent, i molt dura, tot i ser d’amor, molt bonica i tractada amb una mica d’humor. 

 

Hazel Grance, és una noia de 17 anys que té càncer. Per animar-la, tot i que no hi vol anar, els seus pares la fan anar a un grup de teràpia. Allà coneix a l’Augustus (Gus), el qual també pateix de càncer. Els dos s’enamoren i comencen a compartir la vida i la seva història amb la malaltia. Oh! …i busquen la resposta del final de la novel·la preferida de la Hazel. Una gran història d’amor, de vida i de somnis, tot hi les situacions difícils i adverses. 

 

Actors: Hazel (Shailene Woodley), Augustus (Ansel Elgort)

Preparem les crispetes per la romantic movie night?

No hi ha comentaris

Sorry, the comment form is closed at this time.